Cautare

1164 de rezultate pentru "vlad oprea" (2.82 secunde)
In cadrul parteneriatelor, statul ar putea concesiona pe anumite perioade de timp, aceste terenuri, pentru dezvoltarea de locuinte, in special", a declarat Vlad Vlasceanu, directorul tIMOn. ... Sustinand investitiile locale, promovam Romania si atragem fonduri catre administratii, fara a fi consumatori de bani publici", a declarat Vlad Vlasceanu, Directorul tIMOn.
Ancuta Vlad, sportiva legitimata la CSM Craiova, a revenit acasa cu medalia de argint, la senioare. ... Campionatul National s-a desfasurat intr-un mall din Buzau, un loc neinspirat, dupa cum spun antrenorul Vasile Fintina si pugilista Anca Vlad.
Alexandru Buzuloiu, Adrian Vlad, Radu Risnita, Camil Berculescu, Alexandru Berca, Horia Constantinescu, Catalin Tilea, Eduard Balcescu, Horia Homescu, Silviu Sanda, Mihnea Pasare si Alexandru Buju.
Vlad Chiriches ii lasa locul lui Eric Bicfalvi. ... 57 Vlad Chiriches are sansa desprinderii pentru Steaua, dar sutul sau, de la 18 metri, trece putin pe langa poarta lui Naumovski.
Scoala Nationala de Folclor, proiect initiat de Vlad Ionescu, s-a lansat oficial aseara, la restaurantul Moara lu’ Bucur, in prezenta a numeroase personalitati din spatiul public.
"Estimam ca vom ajunge la aproximativ 700.000 de vizitatori pe an", a declarat Vlad Dumitru, directorul general al berariei. Vlad Dumitru a mai precizat ca Beraria H este cea mai mare berarie open space din Europa.
Recent, aceste piese au aparut intr-o editie lansata de editura Humanitas, in traducerea lui Vlad Russo si Vlad Zografi. ... Al doilea volum, recent lansat de editura, este cel semnat de Paolo Giordano, intitulat Corpul uman (in traducerea lui Vlad Russo).
Maris Made to Measure este o companie de nisa, 100% romaneasca, fondata in 2012 de Vlad Maris, unul dintre cei mai cunoscuti si mai respectati consultanti de profil. ... Atunci mi-am cumparat si primul sacou, declara Vlad Maris.
In rolurile principale ii veti recunoaste pe Gheorghe Visu, unul din marile nume ale cinematografiei romanesti, si pe mai tanarul sau coleg Vlad Logigan. ... Vlad Logigan, Levent Sali, Gheorghe Visu Joi, 5 iulie - Ora 17:00 - Charleston.
Dintre acestia, 6 sunt nevazatori, ei fiind ajutati la plantare de personalitati publice precum maestrul George Mihaita, tenorul Vlad Mirita, sportivul Ionut "Pitbull" Atodiresei, instructorul international de Kangoo Jumps Diana Stirbu, criticul de moda Iulia Albu, omul de televiziune Diana Munteanu Niculescu si Alex Iordanescu, membru al trupei D-lema.
Pe de alta parte, fostul ministru Vlad Voiculescu a scris pe facebook ca Dragnea, daca va conduce tara asa cum intelege sistemul sanitar, ar putea transforma Romania din Gradina Maicii Domnului in ograda in care a intarcat mutu' iapa.
Prezentatoarea TV si sotul ei, Cosmin Stoian, se afla de sase luni in Italia cu fiul lor, Vlad, care a fost diagnosticat cu cancer, in luna mai.
Legat de optiunea PSD pentru un astfel de promotor al imaginii partidului, presedintele PSD Ilfov Gabriel Oprea a incercat sa justifice o astfel de alegere. Interpretul este din Stefanesti, este apreciat de locuitori si reprezinta "un reper" pentru aceasta localitate, a afirmat Gabriel Oprea.
Legat de optiunea PSD pentru un astfel de promotor al imaginii partidului, presedintele PSD Ilfov Gabriel Oprea a incercat sa justifice o astfel de alegere. Interpretul este din Stefanesti, este apreciat de locuitori si reprezinta "un reper" pentru aceasta localitate, a afirmat Gabriel Oprea.
Coordonatorul politic al ministrilor PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, inaintea Biroului Permanent National, ca liderii PSD se vor intalni marti cu cei ai PD-L pentru a discuta situatia creata de numirile de secretari de stat la ministerul condus de Gabriel Oprea.
La conducerea ministerului s-au succedat, pentru perioade foarte scurte, Gabriel Oprea si Liviu Dragnea, amandoi preferand sa demisioneze, fara a oferi explicatii concludente, in scurt timp de la preluarea mandatelor.
Este vorba despre partidul gestant al generalului Gabriel Oprea, care i-a dat o comanda si Dancu o executa. Pe bani.
Prin ordinul ministrului de Interne, incepand cu data de 23 martie a.c., comisarul sef Sorin Oprea, directorul Directiei Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, a fost imputernicit sa indeplineasca atributiile de sef al Inspectoratului de Politie a Judetului Constanta.
Dupa ce l-a curtat fara succes pe ex-pesedistul Octav Cozmanca, magnatul otevist Dan Diaconescu l-a abordat, recent, prin interpusi, pe liderul UNPR, ministrul-general Gabi Oprea, pentru a sonda posibilitatea unei colaborari politice fructuoase intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat.
Solicitat sa faca nominalizari, el i-a indicat pe Eugen Bejinariu, Gabriel Oprea si pe Tanasescu “de la Vama“ si a adaugat ca “sunt mai multi“.
google-analytics.com